رب گلنوش، محصول صادراتی با به کارگیری سیستم خود ارزیابی

گلنوش، موفق شده است محصولات غذایی خود را به کشورهای آمریکای شمالی و حوزه یورو صادر کند و این مسئله نشان دهنده رعایت استانداردها و الزامات کیفی سطح بالا در فرایند تولیدات این برند ایرانی است.

آنچه که موجب شده است گلنوش مجوز صادرات به کشورهای صاحب تکنولوژی و توسعه یافته را به دست آورد، رعایت استانداردها و ضوابطی است که شرایط سختگیرانه ای را پیش روی تولید کنندگان قرار می دهد و تنها آن دسته از تولیدکنندگان جواز ورود به بازار این کشورها را به دست می آورند که موفق به پیاده سازی سیستم های کنترل کیفی پیشرفته در ساختار خود شده باشند.

در میان حدود یکصد محصول غذایی گلنوش، رب گوجه فرنگی این برند از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

رب گوجه فرنگی در صورتی که تحت سیستمهای پیشرفته تولید شود می تواند ماده غذایی بسیار مفیدی به شمار آید.

رب گوجه‌فرنگی خمیری غلیظ است که در آشپزی در آن استفاده می‌شود. برای درست کردن رب گوجه‌فرنگی بعد از گرفتن دانه‌ها و پوست گوجه‌ها آن‌ها را برای چندین ساعت تحت خلاء می‌پزند. سپس از غلظت آن کم کرده و دوباره محصول را می‌پزند تا یک کنستانتره غنی بدست بیاید. رب گوجه فرنگی، حاوی خواص بسیاری است که در صورت عمل آوری و تولید در فرایندهای استاندارد، در مدت ماندگاری محصول، این خواص و ویژگی ها حفظ خواهد شد.

اینکه محصول رب گوجه فرنگی چگونه و در چه فرایندهای صنعتی تولید شده باشد، در دارا بودن خواص مفید این محصول نقش تعیین کننده دارد، به همین خاطر، در کشورهای جهان، کنترلها و نظارتهای جدی برای مکانیسمهای تولید و نیز ویژگیهای محصول نهایی به عمل می آید.

تطبیق با استانداردهای جهانی و حضور در بازارهای جهانی از هدفگذاریهای عمده گلنوش به شمار می رود و حضور در بازارهای آمریکا،  کانادا، اتحادیه اروپا و نیز بازارهای منطقه، نشان دهنده موفقیت گلنوش در دستیابی به این هدف است.

رب گوجه فرنگی گلنوش را از بهترین محصولات کشاورزی، به صورت صد در صد طبیعی و بدون مواد افزودنی و با استفاده از سیستم کاملا مکانیزه تولید می کنند. استفاده از گوجه فرنگیهای درشت، دارای بافت نرم و در عین حال متراکم، کاملا رسیده، بدون کپک و آفات، برخوردار از پوست نازک رنگ کاملا قرمز، امکان تولید رب بسیار مرغوب را فراهم می آورد.

در فرآیند تولید رب گوجه فرنگی گلنوش، پس از شست و شو و غربال گوجه ها، جداسازی برگ و ساقه ها انجام گرفته و گوجه ها دسته بندی و جداسازی شده و سپس خرد و له می شوند. آب گوجه از صافی عبور داده شده و از پوست و تخم جدا می شود. سپس در دستگاه تغلیظ کننده تحت خلأ، تغلیظ شده و آماده بسته بندی در فضای کاملا استریل می شود. گوجه ها در خط تولید کاملا مدرن مطابق با فناوری روز دنیا، در کمترین زمان و بدون افزودن مواد نگه دارنده یا قوام دهنده های شیمایی، عمل آوری شده و با حفظ خواص غذایی و طعم طبیعی آماده می شوند.

کنترل کیفیت را باید یکی از مهمترین ویژگیهای سیستم تولید در گلنوش دانست.

گلنوش، علاوه بر سیستمهای مدیریتی نوین و اخذ گواهینامه های معتبر با دایر نمودن یکی از مجهزترین آزمایشگاههای ارزیابی غذایی، همه محصولات خود را به صورت دائمی توسط کارشناسان شرکت کنترل می کند.

این مسئله باعث شده تا گلنوش به سمت مدیریت جامع کیفیت و نظام خود ارزیابی بر اساس استانداردهای بین المللی حرکت کند.

ارزیابی فرایندها و محصولات و نیز پیاده سازی نظام کنترل کیفی را باید یکی از مهمترین رموز موفقیت گلنوش دانست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *