بیسکویت رژیمی و رویکرد سلامت محور گرجی با محصول صفر درصد نسترن

گرجی با معرفی بیسکویت رژیمی به نام نسترن صفر درصد، محصولی بدون شکر و سلامت محور را روانه بازار کرده است.

رویکرد گرجی به سمت محصولات سلامت محور، در برخی دیگر از محصولات نظیر انواع بیسکویتهای تولید شده از جو، مطابق با هدفگذاری کلان این برند غذایی در حوزه سلامت است.

بر اساس اعلام مدیران گرجی، این مجموعه در تلاش است با اتکا به دانش و توانایی نیروی انسانی خبره، رویکرد سلامت محور محصولات خود را تقویت کند.

وجود قند و شکر در محصولاتی نظیر بیسکویت یا انواع نوشابه های گازدار، یکی از مهمترین ویژگی هایی است که مصرف چنین محصولاتی را در تضاد با رژیمهای غذایی سالم قرار می دهد.

تولید محصولات بدون قند و یا محصولاتی که به دلیل فیبر بالا، بر تنظیم قند خون، تاثیرات سازنده دارند، در محتوای تبلیغات و اطلاع رسانی گرجی، نمود زیادی دارد.

در ادامه نگاهی داریم به فوائدی که کاهش مصرف قند برای بدن دارد.

گرجی و محصولی سلامت محور به نام بیسکویت صفر درصد

گرجی در محصول سلمت محور خود، به صفر رساند میزان قند را هدفگیری کرده و بر این پایه به طراحی محصولی سلامت محور پرداخته است. زیاده روی در مصرف قند فشار مضاعفی روی کبد می ‌گذارد تا جایی که اثرات آن را با الکل مقایسه کرده ‌اند. اما خودداری از مصرف زیاد قند کار کبد را کاهش می‌ دهد و به این ترتیب به سلامت آن کمک بیشتری می‌ شود.

همچنین رفتارهای غذایی مملو از تنقلات شیرین، با کالری بالا و کم فیبر بدون شک منجر به افزایش وزن می شود، خطر ابتلا به سندرم متابولیک و دیابت را نیز بالا می برد. علاوه بر این مصرف زیاد قند باعث از بین بردن هورمونی در بدن می ‌شود که «لپتین» نام دارد و مسئول ایجاد احساس سیری بعد از مصرف غذا است. در نتیجه مدام احساس گرسنگی می ‌کنید و میل زیادی به مصرف مواد غذایی قندی دارید. اما زمانی که مصرف قند را کاهش می‌ دهید و به حداقل می ‌رسانید بدن به تدریج کنترل اشتها را به دست می‌ گیرد. در نتیجه به موقع احساس سیری می‌ کنید و به این ترتیب کالری بیش از نیاز عایدتان نمی ‌شود. بدون شک کاهش دریافت کالری نیز شما را از چاقی و عوارض آن نجات می‌ دهد.

از سوی دیگر، شماری از محققان اعلام کرده اند که خوردن بیش از حد مواد قندی سطح تری گلیسیرید خون را بالا می برد و ممکن است خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش دهد. ترک مصرف قند و رساندن آن به حداقل میزان، روشی مناسب برای حفظ سلامت قلب و کنترل تری گلیسیرید است. تری گلیسیرید نوعی چربی است که کالری‌ های ناشی از مصرف قند را ذخیره کرده و اثرات کلسترول خوب خون را زایل می ‌کند.

همچنین مصرف زیاد قند با تشکیل بیشتر حفره های دندانی ارتباط مستقیم دارد. با وجود مسواک زدن و استفاده منظم از نخ دندان، خوردن کمتر قند از بروز این حفره ها می تواند به نحو چشمگیری پیشگیری کند.

مصرف زیاد قند باعث بروز روندی به نام گلیکوزیله نیز می ‌شود که مخصوص ذوب کردن قند به وسیله‌ فیبرهای پروتئین ‌ها است. این روند نیز آسیب‌ های جدی به الاستین و کلاژن پوست می ‌رساند. با کاهش مصرف قند پوست سالم ‌تری خواهید داشت و علائم پیری یعنی چین و چروک و غیره دیرتر سراغتان خواهد آمد.

بر اساس اعلام محققان، مصرف نوشیدنی‌ های شیرین و قندهای تصفیه شده خطر تشکیل سنگ ‌های کلیوی را به میزان 25 درصد افزایش می‌ دهد. بدتر از همه اینکه نوشیدنی ‌های شیرین که جزو کولاها محسوب می‌ شود این احتمال را تا 33 درصد نیز بالا می ‌برند. برای پیشگیری از بروز این مشکل لازم است که مصرف هر نوع نوشیدنی شیرین را محدود کنید و به جای آن‌ ها از نوشیدنی‌های سالمی مانند آب و آب میوه‌ های طبیعی استفاده کنید.

بر اساس آنچه گفته شد و با استناد به تحقیقات بسیار گسترده، کاهش مصرف قند، می تواند مستقیما در بهبود علمکرد بدن مؤثر باشد. بنابراین رویکرد جدید گرجی در ارائه محصولات سلامت محور را باید به فال نیک گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *